100 jaar Kinderpostzegels

Kinderpostzegels bestaat 100 jaar. We kijken terug op een geweldige geschiedenis én we komen volop in actie voor kinderen van vandaag en morgen. Heel veel kinderen staan met 10-0 achter in het leven en missen daardoor iets essentieels: een goede basis om veerkrachtig te zijn. Samen met heel Nederland versterken we de veerkracht van deze kinderen.

Lees meer

Veilige plek

Ieder kind heeft een veilige plek nodig. Een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je tot rust komt. Want alleen vanuit die stevige basis kan een kind zichzelf ontwikkelen. Een veilige plek geeft een kind superkracht. 

Liefdevolle aandacht

Ieder kind heeft liefdevolle aandacht nodig. Iemand die jou ziet en hoort, iemand met wie je kunt praten en waarmee je leuke dingen kunt doen. Want alleen dan kan een kind veerkrachtig zijn. Liefdevolle aandacht geeft een kind superkracht.

Blij naar school

Ieder kind moet blij naar school kunnen gaan en heeft sport, spel en schoolspullen nodig om te kunnen meedoen met leeftijdgenoten. Want alleen dan kan een kind veerkrachtig zijn. Blij naar school gaangeeft een kind superkracht.

Het laatste nieuws

Kinderpostzegels lanceertcampagne

Vandaag lanceren wij de campagne 'Samen geven we kinderen superkracht'. Het beeld van een trampoline, in de vorm van aan postzegel, staat in alle uitingen centraal. Het symboliseert veerkracht en het vangnet waar wij ons al 100 jaar voor inzetten. '

Samen families versterken

Kinderpostzegels en het OranjeFonds lanceren het programma Samen Families Versterken, voor sociale initiatieven op de Nederlandse Cariben. Het programma richt zich op gelijke kansen, veerkracht en talentontwikkeling voor kinderen.

Hallmark onze nieuwekaartenpartner

Kinderpostzegels en Hallmark slaan de handen ineen en gaan de komende jaren samen de speciale wenskaartenseries voor de kinderpostzegelactie maken.

Samen geven we kinderen superkracht

al 100 jaar