partnerschap

Team dsm-firmenich PostNL geeft superkracht aan kinderen

Team dsm-firmenich PostNL geeft superkracht aan kinderen

PostNL en Kinderpostzegels bundelen opnieuw hun krachten om Nederlandse kinderen te steunen. Ter ere van hun 100-jarige samenwerking hebben PostNL en Kinderpostzegels besloten om de superkracht van de wielrenners van Team dsm-firmernich PostNL door te geven aan kinderen in armoede. Naast schoolbezoeken door de wielrenners worden er ook kinderfietsen gedoneerd.

Elke dag staan honderdduizenden Nederlandse kinderen voor uitdagingen, zoals armoede, eenzaamheid of problemen thuis. Kinderpostzegels biedt deze kinderen een veilige basis, steun en aandacht. Veerkracht wordt gezien als een persoonlijke superkracht die je helpt in moeilijke situaties. Het is deze kracht die ook wordt herkend bij de wielrenners van Team dsm-firmenich PostNL, waaronder Fabio Jakobsen en Charlotte Kool. Het wielrennen bestaat immers uit vallen en opstaan, niet opgeven in moeilijke situaties en elkaar helpen.

100 kinderfietsen

Het eerste schoolbezoek staat gepland voorafgaand aan de Tour de France. De wielrenners delen dan hun persoonlijke superkracht op verschillende basisscholen in Nederland. Daarnaast worden er 100kinderfietsen gedoneerd aan kinderen die opgroeien in armoede, waarmee de superkracht van de wielrenners wordt doorgegeven. Fietsen biedt kinderen demogelijkheid om makkelijker naar school te gaan, vriendjes te ontmoeten en om hun wereld te vergroten. Zo krijgen meer kinderen superkracht.

Samen geven we kinderen superkracht

al 100 jaar