partnerschap

Samenwerking Kinderpostzegels en Cinekid

Samenwerking Kinderpostzegels en Cinekid

Tijdens Cinekid Festival in de herfstvakantie kijken kinderen tussen de 3 en 14 jaar de nieuwste films & series, ontmoeten ze makers, doen ze mee met masterclases en experimenteren ze zélf met games, VR en workshops in het MediaLab. Dit jaar werken Cinekid en Kinderpostzegels samen en vind je op de hoofdlocatie in Amsterdam twee Kinderpostzegels-specials.

Superkrachtkaartworkshop in het MediaLab
Stel je voor: je oma, moeder of beste vriend(in) kan wel een opkikkertje gebruiken en krijgt een kaart van jou in de bus. En als ze 'm scannen met hun telefoon zien ze een video van jou, springend op een trampoline en superkrachten delend! In deze workshop leer je hoe je met augmented reality deze krachtkaart maakt.

Première van Kinderen voor Kinderen: In Actie
Tijdens deze bijzondere première kijk je samen met het koor van Kinderen voor Kinderen NXT naar de nieuwste aflevering van Kinderen voor Kinderen: in actie. In deze serie reist het koor van Kinderen voor Kinderen NXT samen met presentator Raïsha Zeegelaar door het hele land. Iedere week helpen ze kinderen die een steuntje in de rug nodig hebben. Na afloop zing en dans je mee met hun allereerste liedje Superkracht!, speciaal gemaakt voor Kinderpostzegels.

Ben jij er ook bij?
Met de kortingscode KPZxEigenwijs! betaal je slechts € 7,50 voor je ticket voor Cinekid Festival op hoofdlocatie Amsterdam. Bekijk het hele programma en bestel nu tickets via de website van Cinekid.

Samen geven we kinderen superkracht

al 100 jaar