Zorgen voor dekinderen van morgen

Nalaten aan Kinderpostzegels

Wilt u iets moois doen voor kinderen? En overweegt u om na te laten aan Kinderpostzegels? Met uw nalatenschap levert u een positieve bijdrage aan hun toekomst en kunt u hét verschil maken voor kinderen bij wie het allemaal niet zo meezit. Zo laat u iets heel bijzonders na. Nalaten aan Kinderpostzegels is denken aan de toekomst.

Met uw nalatenschap komt u op voor wat u belangrijk vindt. Een bijzondere toegift voor onze nieuwe generatie.

U kunt verschillende en persoonlijke redenen hebben om Kinderpostzegels in uw testament op te nemen. Weet in elk geval dat wij met iedere nalatenschap, klein of groot, bijzonder blij zijn. Omdat we hiermee zoveel kunnen betekenen voor kinderen. Kinderpostzegels betaalt geen erfbelasting of successierecht, waardoor het hele bedrag ten goede komt aan kinderen, via de projecten van Kinderpostzegels.

Nog niet veel mensen weten dat Kinderpostzegels een goed doel is, waaraan je ook kunt nalaten. Nalatenschappen zijn dan ook geen vanzelfsprekendheid en zijn voor ons heel speciaal. Hiermee kunt u hét verschil maken voor kinderen!

Hoe u dit allemaal regelt, kan nog best ingewikkeld zijn en afhankelijk van uw persoonlijke wensen en ideeën. Daarom hebben wij een brochure opgesteld waarin u alles te weten komt over nalaten.

  • Handig bewaarexemplaar
  • Uitgebreide informatie over verschillende vormen van nalaten aan een goed doel
  • Incl. alles over Kinderpostzegels – van vroeger tot nu
  • Vraag vrijblijvend een brochure aan via: kirstens@kinderpostzegels.nl