Samen naar gelijke ontwikkelingskansen voor kinderen!

Als bedrijf op zoek naar een manier om impact te maken voor kinderen? Kinderpostzegels werkt veel samen met bedrijven en organisaties die het belangrijk vinden om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. 

Ieder kind verdient gelijke kansen. Maar te veel kinderen staan vanaf de start al 10-0 achter. Omdat ze bijvoorbeeld in armoede opgroeien of geen veilig thuis hebben, angstig zijn of zich eenzaam voelen. Wij zijn er voor deze kinderen, 365 dagen per jaar. Want ieder kind verdient gelijke ontwikkelingskansen.

We bieden prikkelende programma’s, werven fondsen om deze te ontwikkelen en maken het mogelijk dat kinderen elkaar helpen. En dat is belangrijk, want de kinderen van vandaag zijn de volwassenen
van morgen. 

Er is zoveel te doen, dat kunnen we niet alleen. Daarom is de steun van uw bedrijf hard nodig. 

Door Kinderpostzegels te steunen verbindt u uw bedrijf aan een bekend en gewaardeerd merk. Al sinds 1924 werken wij aan het verbeteren van de ontwikkelingskansen van kinderen. Bovendien bereiken wij met onze jaarlijkse kinderpostzegelactie circa 2 miljoen huishoudens, 200.000 leerlingen en 10.000 leerkrachten!

Bijdragen aan gelijke ontwikkelingskansen voor kinderen kan op vele manieren

Neem gerust contact met ons op
Wij geloven in creatieve en strategische partnerships op maat. Onze relatiemanager strategische partnerships, Elfi Josemans, denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor uw bedrijf. Neem contact op via elfi@kinderpostzegels.nl of telefonisch via 06-52833578.