Het laatste nieuws van en over Kinderpostzegels

LanceringSingle 'superkracht'

Samen met de nieuwe popgroep Kinderen voor Kinderen NXT lanceert Kinderpostzegels vandaag de single ‘Superkracht’, dat ook het thema is van 100 jaar Kinderpostzegels. De muziek is geproduceerd door een van Nederlands meest succesvolle dj’s ooit: Armin van Buuren.

PostNL & Kinderpostzegelsgeven kinderen superkracht

Ter ere van onze 100-jarige samenwerking hebben PostNL en Kinderpostzegels besloten om de superkracht van de wielrenners van Team dsm-firmernich PostNL door te geven aan kinderen in armoede.

Kinderpostzegelslanceert campagne

Vandaag lanceren wij de campagne 'Samen geven we kinderen superkracht'. Het beeld van een trampoline, in de vorm van aan postzegel, staat in alle uitingen centraal. Het symboliseert veerkracht en het vangnet waar wij ons al 100 jaar voor inzetten. '

Samenfamilies versterken

Kinderpostzegels en het OranjeFonds lanceren het programma Samen Families Versterken, voor sociale initiatieven op de Nederlandse Cariben. Het programma richt zich op gelijke kansen, veerkracht en talentontwikkeling voor kinderen.

Hallmarkdé kaartenpaartner!

Kinderpostzegels en Hallmark slaan de handen ineen en gaan de komende jaren samen de speciale wenskaartenseries voor de kinderpostzegelactie maken.

Kinderpostzegels bestaat100 jaar

Kinderpostzegels bestaat 100 jaar. Sinds 1924 zet de goededoelenorganisatie - onder andere bekend van de
jaarlijkse kinderpostzegelactie - zich in voor kinderen die het moeilijk hebben.

Kinderen willen inspraak inkabinetsformatie

Op dinsdag 9 januari presenteerden Kinderpostzegels, Stichting het Gehandicapte Kind en Jantje Beton de uitkomsten van een groot landelijk onderzoek onder kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar.

De Kinderportemonnee:kinderen bepalen!

Extra steun voor kinderen die in armoede leven of problemen thuis hebben: honderden basisschoolleerlingen hebben de afgelopen maanden samen bepaald waar Kinderpostzegels extra geld aan moet besteden.

Samen geven we kinderen superkracht

al 100 jaar