Help mee!

Gelijke kansen voor ieder kind, ongeacht de situatie, plaats of omstandigheden waarin het opgroeit. Daar zet Kinderpostzegels zich voor in! En jij kunt ons daarbij helpen. Hoe? Hieronder zie je een aantal van de mogelijkheden.

Word donateur

Maak het verschil!

Met jouw duurzame bijdrage kunnen we het verschil maken voor kinderen. 365 dagen per jaar helpen we kinderen die het ’t hardst nodig hebben, die niemand hebben om terug te vallen of die niet mee kunnen doen door mentale problemen of armoede. Samen zorgen we ervoor dat kinderen de wereld weer aan kunnen, vandaag en morgen. 

Doe een eenmalige gift

Help een kind dat het nodig heeft

Met jouw donatie helpen we kinderen die door eenzaamheid, armoede of problemen thuis wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zo kunnen ze het beste uit zichzelf kunnen halen en zich optimaal ontwikkelen.

Doe een periodieke schenking

Steun met belastingvoordeel

Kinderen steunen met maximaal belastingvoordeel? Met een periodiek schenkingsformulier leg je jouw bijdrage aan Kinderpostzegels voor (min.) 5 jaar vast. Hierdoor is je donatie jaarlijks volledig aftrekbaar bij je inkomstenbelasting. Zo kun je tot de helft van je donaties van de Belastingdienst terugkrijgen. 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Steun als bedrijf

Ook als bedrijf kun je een bijdrage leveren aan een betere wereld voor kinderen die dat het hardst nodig hebben. Hiermee draagt jouw organisatie bij aan een maatschappelijk verantwoorde vorm van ondernemen.

Bestel online!

Kinderpostzegels, pleisters,kaarten...

Heb je geen kind aan de deur gehad tijdens de kinderpostzegelactie? Geen nood! Via onze webshop bestel je eenvoudig en snel kinderpostzegels, kaarten en andere leuke producten. Met jouw bestelling zorg je ervoor dat kinderen de wereld aan kunnen, vandaag en morgen.

Voor kinderen door kinderen

Bestel tijdens de kinderpostzegelactie

Tijdens de kinderpostzegelactie gaan 125.000 kinderen langs de deuren om onze producten te verkopen. Door te bestellen bij een kind zorg je ervoor dat kinderen de wereld aan kunnen, vandaag en morgen. De kinderpostzegelactie vindt elk jaar plaats in de laatste week van september.

Zorgen voor de kinderenvan morgen

Nalaten aan Kinderpostzegels

Wil je iets moois doen voor kinderen? En overweeg je om na te laten aan Kinderpostzegels? Met jouw nalatenschap lever je een positieve bijdrage aan hun toekomst en kun je hét verschil maken voor kinderen bij wie het allemaal niet zo meezit. Zo laat je iets heel bijzonders na. Nalaten aan Kinderpostzegels is denken aan de toekomst.

afspraken op maat

Vermogensfonds

Vermogensfondsen die ook kinderen helpen, kunnen gebruik maken van de deskundigheid en de netwerken van Kinderpostzegels om hun doelstellingen te realiseren.

bepaal zelf het doel

Fonds op naam

Een fonds op naam is een heel persoonlijke manier om de projecten van Kinderpostzegels substantieel te steunen. Je bepaalt zelf het doel waarvoor je wilt bijdragen.

koop een lot

Nationale postcode loterij

Wil je ook mee spelen met de Nationale Postcode Loterij? Je steunt dan ons werk én het werk van 98 andere goede doelen. Je geld is dus goed besteed en je maakt elke maand kans op kleine en grote prijzen. 

én steun kinderpostzegels

Speel mee met de vriendenloterij

Door via Kinderpostzegels mee te spelen met de VriendenLoterij maak je niet alleen elke dag kans op mooie prijzen, maar steun je ook kinderen die dat hard nodig hebben. 40% Van jouw lotinleg komt bij ons, en gaat dus naar kinderen die door armoede, eenzaamheid of problemen thuis niet het beste uit zichzelf kunnen halen. Een win-win! 

Samen geven we kinderen superkracht

Al 100 jaar