Geef alle kinderen een kans om mee te doen

Bedrijvenactie

Ieder kind moet de kans krijgen om mee te doen aan de kinderpostzegelactie. Want door mee te doen, leren kinderen zich belangeloos in te zetten voor een ander. Maar helaas, sommige buurten zijn niet veilig genoeg voor kinderen om langs de deuren te gaan. Daarom organiseren we ook een bedrijvenactie.

Geeft jouw bedrijf deze kinderen een kans?

Tijdens de bedrijvenactie komt een schoolklas van ongeveer twintig kinderen een uurtje bij jouw op kantoor. Wát een bijzonder moment op een gewone werkdag! Jullie kunnen bij hen onze speciale kinderpostzegels, kaarten en andere leuke producten bestellen. Zo krijgen deze jongens en meiden tóch de kans om hun steentje bij te dragen. En… Misschien ontdekken ze wel een verkooptalent bij zichzelf. In ieder geval krijgen ze een uniek kijkje in de keuken bij jullie. Alvast een mooie ervaring in het bedrijfsleven.

Is jouw bedrijf geschikt voor de actie?

Bijdragen aan een stukje Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in de regio? Deelname aan de kinderpostzegelactie mogelijk maken voor een schoolklas? Jullie kunnen meedoen aan onze bedrijvenactie als er meer dan tweehonderd medewerkers werkzaam zijn in jullie bedrijf. Want elk kind uit de klas wil natuurlijk zorgen voor een volle bestellijst!

Zo werkt de Kinderpostzegels bedrijvenactie

Een schoolklas van twintig kinderen komt een uurtje bij jullie langs op kantoor om kinderpostzegels te verkopen aan alle medewerkers.
Doet jouw bedrijf ook mee aan de Kinderpostzegels bedrijvenactie?

Neem dan contact op met Elfi Josemans, relatiemanager strategische partnerships, via elfi@kinderpostzegels.nl of telefonisch op 06-52833578.

Wat vragen wij van jullie?

  • Eén medewerker maakt ongeveer twee uur tijd vrij voor de voorbereiding.
  • Binnen het bedrijf kondigen jullie de actie van tevoren aan; bijvoorbeeld via intranet, maar wij hebben ook leuke posters voor op kantoor.
  • Minimaal vier medewerkers begeleiden de schoolklas tijdens de verkoop.
  • Iemand van jouw bedrijf houdt een leuk praatje voor de kinderen. De directeur zou natuurlijk helemaal top zijn!
  • Jullie zorgen voor drinken en iets lekkers voor de kinderen bij ontvangst.

Wat doen wij?

  • Wij informeren de school en jullie bedrijf over de werkwijze van de actie.
  • Namens ons is er een vast contactpersoon voor alle informatie en antwoord op je vragen.
  • Er komt een begeleider mee met de klas.
  • Ook leveren wij de materialen die de kinderen nodig hebben voor het opnemen van bestellingen.
  • Als het nodig is, regelen we het vervoer van de kinderen.