Ben je gebeld door kinderpostzegels?

Dat kan! Met de verkoop van kinderpostzegels en andere artikelen wil Kinderpostzegels graag zoveel mogelijk kinderen helpen die dat hard nodig hebben. Maar de basisschoolkinderen kunnen niet elke dag langs uw deur komen. Daarom bellen wij mensen, ook met het verzoek om donateur te worden. En dat is hard nodig.

Je kunt door Kinderpostzegels gebeld worden door een van deze telefoonnummers:

  • 071 - 2020090
  • 071 - 2206118 
  • 071 - 2206248
  • 071 - 2020017

Waarom?

Ieder kind verdient gelijke kansen. Maar té veel kinderen staan vanaf de start al tien-nul achter. Dat is niet eerlijk en onnodig! Steeds vaker hebben kinderen zó veel aan hun hoofd dat ze vastlopen op school, met alle gevolgen van dien. Kinderpostzegels helpt deze kinderen. Dichtbij en ver weg. We willen die vicieuze cirkel van tegenslag doorbreken en een positieve switch maken in het leven van al die kinderen die het nodig hebben. Zodat zij weer vrij en blij naar school kunnen. Samen met jou kunnen we hen weer een toekomst geven! 

Al veel meegemaakt

Stel je eens voor. Een kind dat in armoede opgroeit of geen veilige, stabiele thuissituatie heeft. Bang is, al heel jong nare dingen heeft meegemaakt, of zich eenzaam voelt. Deze kinderen willen we er niet alleen voor laten staan. 

Samen sterk!

Samen met onze donateurs zetten we ons in voor gelijke ontwikkelingskansen voor alle kinderen. Met veel verschillende hulpprogramma’s in binnen- en buitenland, zorgen we dat honderd duizenden kinderen sterker in hun schoenen staan. We geven hen een duwtje in de rug. Een belangrijk duwtje, want zo helpen we hen op te groeien tot evenwichtige volwassen. Een mooie, veerkrachtige nieuwe generatie.
Als donateur van Kinderpostzegels zorg je dat zoveel mogelijk kinderen hun problemen kunnen overwinnen en gelukkig en veilig kunnen opgroeien. Geef kinderen ook wind mee en word donateur! 

Heb je nog vragen of wensen? We helpen je graag! Bel naar 0900 – 821 2349 of mail ons via info@kinderpostzegels.nl.

Samen geven we kinderen superkracht

al 100 jaar