Periodieke Schenking

Een periodieke schenking is een schenking in termijnen. Kinderpostzegels is hiermee voor een langere periode verzekerd van financiële steun. Voor alle partijen voordelig en de belasting betaalt ook nog mee!

Wat is het voordeel van een periodieke schenking?

Voor u als gever is het bedrag in zijn geheel aftrekbaar voor de belasting. In het geval van losse schenkingen is dit pas zo als die in hun totaal hoger zijn dan 1% van uw inkomen. Zo krijgt u belasting terug, of kunt u meer schenken zonder dat het u netto meer kost.

En de kinderen zijn extra geholpen: Het goede doel - in dit geval Kinderpostzegels - is voor een langere periode verzekerd van financiële steun. Dit maakt het makkelijker om projecten voor kinderen voor een langere periode te financieren en hun betere bescherming en ontwikkeling te bieden.

Kort gezegd, een periodieke schenking is voor alle partijen voordelig en de belasting betaalt ook nog mee! Een notaris is niet meer nodig.

Periodieke schenking voor Kinderpostzegels

Bent u geïnteresseerd in een periodieke schenking, dan kunt u hier de overeenkomsten downloaden:

U kunt volstaan met het invullen en ondertekenen van beide formulieren, en deze naar ons te sturen. Wij ondertekenen en vullen ons gedeelte in en u ontvangt een exemplaar retour voor uw administratie. Een notaris is niet meer nodig.

Wilt u ons liever op een andere manier steunen? Dat kan. Bekijk alle mogelijkheden

Samen geven we kinderen superkracht

al 100 jaar