kinderparticipatie

Kinderreporters Santiago en Tom aanwezig bij première Superkrachten voor je hoofd

Kinderreporters Santiago en Tom aanwezig bij première Superkrachten voor je hoofd
Kinderpostzegels Kinderreporters Santiago en Tom waren zaterdag 6 juli aanwezig bij de grote première van de film Superkracht voor je hoofd in Kinepolis Utrecht. Beiden hadden een plekje tussen de camera’s van RTL Boulevard en SBS Shownieuws. Tom maakte prachtige foto’s van de sterren uit de film en Santiago vroeg Dylan Heagens en Marit Haegens-Brugman het hemd van het lijf.

Eerder werkte Santiago en Tom, samen met nog vier andere kinderreporters, mee aan een speciale Superkracht-krant. Hiervoor ging Santiago al op bezoek bij Dylan en Marit om over de film te praten. Zaterdag stond Santiago met oranje Kinderpostzegels-microfoon aan de rode loper. Tom wil heel graag fotograaf worden en mocht daarom ook mee naar de première om alles op de gevoelige plaat vast te leggen.


Superkrachten voor je hoofd

De film 'Superkrachten voor je Hoofd' leert kinderen hoe ze beter om kunnen gaan met hun emoties en moeilijke gebeurtenissen. De boodschap van de film sluit helemaal aan bij de missie van Kinderpostzegels: het versterken van de veerkracht van kinderen. Veerkracht is een superkracht in je hoofd en je hart die je helpt met moeilijke situaties om te gaan.
'Superkrachten voor je Hoofd' gaat over Lev (Finn Vogels), megafan van superheld Healix, die supervillain Snotman (Dylan Haegens) op de meest spectaculaire manieren verslaat. In Lev's dromen en als hij gamet kan hij alles, maar in het echte leven is hij onzeker omdat hij moeite heeft met lopen. Samen met zijn oma die alles durft, gaat hij op avontuur om de échte Healix te ontmoeten en zijn superkracht te laten zien aan de wereld. Naast Dylan en Finn hebben ook Elise Schaap, Bas Hoeflaak en Jeroen Spitzenberger rollen in de film.
'Superkrachten voor je Hoofd' wordt 10 juli door Splendid Film uitgebracht in de Nederlandse en Belgische bioscopen. De film is geproduceerd door Newbe in samenwerking met Haegens Media en gebaseerd op de bestseller 'Superkrachten voor je Hoofd' van Wouter de Jong, die tevens samen met Marit Haegens-Brugman het script geschreven heeft.

Together we give children superpower

for 100 years